eTrebinje
Fudbal Najnovije Sport

Preminuo Siniša Mihajlović

Izvor: Tanjug/AP

Fotografija: Tanjug/AP


Legendarni fudbaler i trener, Siniša Mihajlović nije uspio da pobijedi u najvažnijoj životnoj bici.

Nakon što mu se zdravstveno stanje naglo pogoršalo u posljednjih nekoliko dana, on je danas preminuo okružen porodicom, prenose italijanski mediji.

Tragične vijesti potvrđene su od strane medija i drugih izvora. Mihajlović se dosta dugo od 2019. godine borio sa leukemijom, uspijevao je da je pobijedi i da se vrati kraj aut linije, ali se ona nažalost ponovo vratila i zadala jak, bolan udarac.

Poruke podrške u njegovom ozdravljenju stizale su sa različitih strana, od njegovih bivših klubova, saigrača, članova porodice… Na veliku tugu i žalost, Siniša nije izdržao.

Napustio nas je čovjek koji je dominirao na Čizmi skoro punih 15 godina. Poslije početka karijere u Borovu, vrlo brzo je prešao u Vojvodinu za koju je postigao 19 golova na 73 utakmice.


Povezane vijesti

Finale Mundijala počinje minutom ćutanja za Mihajlovića

eTrebinje

Het-trik iz slobodnjaka koji je proslavio Sinišu Mihajlovića (VIDEO)

eTrebinje

Siniša Mihajlović u teškom stanju, ljekari mu se bore za život

eTrebinje

Siniša Mihajlović mora opet u bolnicu, leukemija se možda vratila

eTrebinje

Siniša Mihajlović ima virus korona

eTrebinje

“ON NAMA DAJE SNAGU” Kćerke Siniše Mihajlovića progovorile o očevoj borbi sa bolešću

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više