eTrebinje
Sport

Đoković mogao postati trener fudbalskog kluba Milan?

Izvor: Nezavisne

Fotografija:


Prvi reket planete Novak Đoković bio je u opciji da postane dio stručnog štaba fudbalskog kluba Milan, ma koliko to zvučalo nevjerovatno.

Tačnije, vlasnik kluba Geri Kardinale je namjeravao da ga nagažuje kao mentalnog trenera fudbalera u vrijeme dok su “rosoneri” bili u lošoj formi, prije samo tri mjeseca.

Sada taj period djeluje daleko iza nas, jer je Milan u seriji pobjeda koje mu donosi Luka Jović svojim kasnim golovima kao izmjena.

Jesenas je slika izgledala drugačije po slavni klub, pa La Republika piše da je Kardinale htio da Đoković razgovara s igračima i daje im motivacione savjete.

Poznato je da Đoković slovi za jednog od mentalno najjačih sportista, kao što se zna i da podržava fudbalski klub Milan.

Novak bi dobio ugovor od kluba i bio bi u bliskom kontaktu sa igračima koji su imali problema sa formom, a La Republika kao izvor navodi nekoga iz Milanovog finansijskog okruženja, prenosi nova.rs.

Srpski teniser ipak nije bio u pregovorima sa Kardinaleom, pa je sve ostalo samo na želji čelnika Milana, sa čijim se fudbalerima Novak sreo u Torinu jesenas.

Tada se i fotografisao sa Rafaelom Leaom i Ismaelom Benaserom, a Luka Jović ga je sa partnerkom Sofijom gledao sa tribina.

Pitanje je kako bi Đoković uklopio svoje obaveze u poznoj fazi karijere sa obavezama u Milanu i koliko bi mu se to isplatilo, s obzirom na to da je na svim najvećim turnirima i dalje konkurentan za titule.


Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više