eTrebinje
Najnovije Video Trebinje

Miloš Bodiroga se sprema za Svjetsko prvenstvo u trčanju na snijegu

Izvor: Radio Trebinje

Fotografija:


Trebinjski trijatlonac, biciklista, plivač, član planinarskog društva „Vučji zub“ Miloš Bodiroga za Radio Trebinje je govorio o ekstremnom takmičenju koje ga uskoro očekuje u Italiji.

„Dobio sam poziv da predstavljam BiH na Svijetskom prvenstvu u trčanju na snijegu (Skyrunning, skysnow world champs) koje se održava u Italiji 8. i 9. marta. Nastupiću u dvije discipline Vertical 3,6 km sa 1000 m uspona, koja se održava po noći i Classic 15 km sa 500 m uspona. Kako u BiH ne postoji savez ni klub u ovoj disciplini, ja sam jedini predstavnik i prepušten sam samofinansiranju odlaska na prvenstvo“, objašnjava Miloš.

Ako ima zainteresovanih da pomognu Milošu to mogu da učine i da se informišu na telefon broj 066/742-327 ili putem imejla: milosbodiroga97@gmail.com, a sve to košta 2.000 KM.

Šta je još sportista koji uvijek stremi ka najboljem od sebe, rekao u razgovoru sa našim Ratomirom Mijanovićem, poslušajte u „Temi jutra“.


Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više