eTrebinje
Trebinje

Magija Kaliopi na na Trgu slobode

Izvor:

Fotografija:


Makedonska pjevačica Kaliopi oduševila je trebinjsku publiku koncertom na Trgu slobode – svojim hitovima, energijom i moćnim vokalom.

Jedna od najvećih pop zvezda i vokala na Balkanu, vidno raspoložena na nastupu u Trebinju je u svakom momentu pokazivala zavidnu energiju i svojim besprekornim vokalom učinila da dva časa, koliko je trajao koncert, uživaju Trebinjci i brojni gosti.

„Oduševljena sam Trebinjem, trebinjskom publikom. Ne samo ja, već i cijela moja ekipa. Ovo je moj prvi nastup u ovom gradu, mada sam nekada ranije, prije trideset godina boravila u Trebinju. Ovdje sam osjetila uzbuđenje, opčinjena sam gradom, arhitekturom, ljudima…Divna publika, puno emocija“, kazala je Kaliopi nakon koncerta.

Koncert je organizovan u okviru preobraženskih svečanosti, a pokrovitelj je bio Grad Trebinje.

radiotrebinje.com


Povezane vijesti

Svetom liturgijom počela proslava Svetog Preobraženja – krsne slave Trebinja

eTrebinje

Trebinje: Đoković u petak na slavi grada

eTrebinje

Dvodnevni program povodom slave grada i Sabornog hrama

eTrebinje

Pažnja republičkih institucija i dalje će biti usmjerena ka Trebinju

eTrebinje

Veče Preobraženja (FOTO)

eTrebinje

Preobraženje je praznik svjetlosti

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više