eTrebinje
Trebinje

Najava: Dijalog o kvalitetnom obrazovanju

Izvor:

Fotografija:


Obrazovna dijaloška platforma za učesnike iz različitih društvenih sektora sa teritorije opštine Trebinje biće održana danas, 12.11.2019. godine u hotelu Central Park od 10:00 časova do 14:00 časova.

Cilj ove platforme je da učesnici aktivno učestvuju u dijalogu, da se čuju njihova mišljenja i stavovi, te da razumiju koncept i značaj kvalitetnog obrazovanja. Naglasak je i na važnosti međunarodnih istraživanja, a cilj je i da učesnici prenesu dobijene informacije ciljanim grupama i pojedincima u lokalnoj zajednici.

Učesnicima će predavanja održati prof. dr Ivana Zečević, ekspert za pedagošku i školsku psihologiju, vanredni profesor na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Banjaluci i doc. dr Slavica Tutnjević, ekspert za razvojnu psihologiju, docent na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Banjaluci.

Obrazovna dijaloška platforma u Trebinju se realizuje zajedno sa gradskom  upravom, koja je partner na projektu. Osim Trebinja, obrazovne dijaloške platforme će još biti organizovane i u Istočnom Novom Sarajevu i Sarajevu, a već su realizovane u Bugojnu, Doboju, Bijeljini,Travniku, Tuzli, Novom Travniku i Banjaluci.

Obrazovna dijaloška platforma sa realizuje u sklopu projekta „Dijalog za budućnost“ koji implementiraju UNICEF, UNESCO i UNDP u partnerstvu sa Predsjedništvom Bosne i Hercegovine. Projekt „Dijalog za budućnost” se finansira sredstvima Ureda Ujedinjenih nacija za podršku izgradnji mira / Fonda za izgradnju mira (PBF) te sredstvima Ambasade Kraljevine Norveške.

etrebinje


Povezane vijesti

Pandemija je najveći poremećaj obrazovanja u istoriji

eTrebinje

Da li UNICEF preporučuje da se škole ponovo otvore? DA i saznajte zašto!

eTrebinje

Dodik: “Srpska ima isključivu nadležnost u obrazovanju”

eTrebinje

Sport, muzika,multikulturalnost ruše barijere (Video)

eTrebinje

Gradska uprava pomaže školarce

eTrebinje

Srđan Rajčević: Vratićemo mladima vjeru u obrazovanje

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više