eTrebinje
Republika Srpska

Spisak od 94 želje DNS u javnom sektoru Srpske (FOTO)

Izvor:

Fotografija:


Demokratski narodni savez dostavio je SNSD spisak 94 rukovodeće pozicije u javnom sektoru u Republici Srpskoj na kojima želi da vidi svoje kadrove. Na nekima od njih već sada ima vršioce dužnosti.

Dopis je 22. decembra 2019. na ruke generalnom sekretaru SNSD Luki Petroviću uputio generalni sekretar i zamjenik predsjednika DNS Dragutin Rodić.

To se desilo 20 dana nakon što su lideri SNSD i DNS Milorad Dodik i Marko Pavić saopštili da koalicija, poslije zategnutih odnosa, nastavlja djelovanje, ali da zaustavljaju nova imenovanja u javnoj upravi dok se ne dogovore unutar koalicije.

– U skladu sa Sporazumom o načelima i kriterijumima zajedničkog djelovanja koalicionih partnera u mandatnom periodu 2018-2022. godine i Aneksa I Sporazuma, dostavljam Vam prijedlog DNS u vezi raspodjele rukovodnih funkcija u institucijama Republike Srpske, javnim preduzećima, javnim ustanovama, fondovima i zavodima – navodi se u dopisu koji je u posjedu Srpskainfo.


Povezane vijesti

Lojalnost pod lupom: Ako uradi bilo šta mimo volje SNSD, Nešić leti iz fotelje

eTrebinje

SNSD, HDZ BiH i „osmorka“ će formirati vlast na nivou BiH

eTrebinje

Sječa odbora u DNS-u, traže novu energiju

eTrebinje

DNS se vraća u vlast – Nešić potvrdio koaliciju sa SNSD

eTrebinje

SNSD i HDZ BiH nastavljaju partnerstvo na svim nivoima

eTrebinje

Glavaš napušta DNS i politiku

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više