eTrebinje
Republika Srpska Vijesti

Glavaš napušta DNS i politiku

Izvor: Srpska Info

Fotografija: DNS


Član Predsjedništva DNS i poslanik te stranke u prošlom sazivu Narodne skupštine Republike Srpske, Aleksandar Glavaš, podnio je ostavku na sve stranačke funkcije i najavio potpuno napuštanje politike i bavljenje privatnim biznisom.

Glavaš, koji je inače važio za jednog od najbližih saradnika lidera DNS, Nenada Nešića, na društvenim mrežema je objavio da podnosi ostavku na sve funkcije u DNS.

 

– Juče je održana konstitutivna sjednica Narodne skupštine Republike Srpske i time je prestao moj mandat narodnog poslanika. Želim da se zahvalim svima na saradnji u protekle četiri godine, a posebno kolegama narodnim poslanicima sa kojim sam proveo mnogo vremena u proteklom periodu i stekao dosta životnog iskustva i uz to zastupao interese, prije svega građana Sarajevsko-romanijske regije, govoreći o problemima sa kojima se susrećemo (Regionalna deponija, saniranje štete od poplava, životni standard, zapostavljena infrastruktura…), ali i perspektivama razvoja (Olimpijski centar, aerodrom na Sokocu, infrastrukturni projekti…), zapravo sve ono što sam smatrao da misle birači koji su mi ukazali povjerenje – poručio je Glavaš.


Povezane vijesti

Sječa odbora u DNS-u, traže novu energiju

eTrebinje

DNS se vraća u vlast – Nešić potvrdio koaliciju sa SNSD

eTrebinje

Opozicija najavila proteste

eTrebinje

Sprema li opozicija novi protest?

eTrebinje

Nenad Nešić: DNS u Trebinju nije niko napustio već su izbačeni svi oni koji su u politici bili zbog funkcije!

eTrebinje

DNS u Trebinju dobio novog predsjednika

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više