eTrebinje
Bosna i Hercegovina Vijesti

Ljudine iz Tuzle: Šef poklonio radniku auto za 25 godina vrednog rada! (Foto)

Izvor: Index.hr

Fotografija: Index.hr


Dok većina radnika ima loš odnos s poslodavcem i boji se nesigurne budućnosti, iz Tuzle dolazi priča o – šefu iz snova. Vlasnik mesare ‘Brajlović’, Mirza Brajlović svom je dugogodišnjem radniku Rasudinu Muhiću odlučio da pokloni automobil Golf V.

Kako prenosi Dnevni avaz, Rasudin Muhić u mesari radi punih 25 godina i jedan je od najboljih radnika. Povodom meseca ramazana, meseca darivanja i poštovanja, vlasnik ove mesare na najbolji je mogući način svom radniku zahvalio na godinama truda i nesebičnog zalaganja.

Vlasnik je sve objavio na Fejsbuk stranici ‘Steak Butcher shop Mesnica Brajlović’ Tuzla i izazvao mnoštvo pozitivnih komentara.

„Ramazan je mesec darivanja i poštovanja. Započnimo ramazanske dane uz darivanje i poštovanje prema svakom insanu. Našem vrednom kolegi Rasudinu Muhiću za trud i zalaganje u firmi, poklon od direktora mesnice “Brajlović” Golf V za radnika 5+. Kule naš da nam budeš živ i zdrav i da te sreća prati želi ti tvoj prijatelj i drug pa tek onda direktor Mirza Brajlović“, napisao je Brajlović.

Ovaj je gest izazvao veliko oduševljenje pa su u komentarima mnogi ostavili lepe želje.

„Imao ako bog da još ovoliko, svaka čast“, „Svaka čast gospodine malo je takvih Alah ti podario svako dobro“, „Treba znati ceniti“, „Ovako ti je kad gazda ceni radnika , svaka cast za gazdu“, „Ako je to istina da nije samo slikanje svaka čast ti si unikat“, nizali su se komentari, prenosi Index.hr.


Povezane vijesti

„Ogrebao“ automobil koji je salon prodao jer ga „Lutrija RS“ nije platila

eTrebinje

“Ja vozim, oni pišu” Faruk ima 280.000 KM kazni, a još uvijek ne ostaje od automobila

eTrebinje

Klima u autu – problemi, uzroci, rješenja

eTrebinje

Temperatura u automobilima brzo raste: Djecu ne ostavljati samu ni “na kratko”

eTrebinje

Učenike u Tuzli uče da su Srbi agresori na BiH – objavljeno u udžbeniku

eTrebinje

Grijanje u autu će se plaćati svaki mjesec?

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više