Policijski službenici Policijske uprave Trebinje, juče su, oko podne, lišili slobode lice inicijala DŽ.M. iz Doboja, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.

Policijski službenici PU Trebinje, Odjeljenje za organizovani kriminal i droge u saradnji sa policijskim službenicima Policijske stanice Nevesinje, sprovodeći planske i kontinuirane aktivnosti na sprečavanju zloupotrebe opojnih droga, te na osnovu ranije prikupljenih operativnih saznanja, izvršili su pretres lica inicijala DŽ.M., kod kojeg su pronašli šest najlonskih pakovanja praškaste bijele materije, koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Spid“, količine 11,03 grama, koja je bila namijenjena za prodaju.

Na osnovu Naredbe Osnovnog suda u Trebinju, izvršen je pretres stana i prostorija koju koristi lice inicijala DŽ.M., u ulici Obrena Ivkovića bb., opština Nevesinje, gdje je pronađeno 14 najlonskih pakovanja praškaste bijele materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Spid“, količine 30,35 grama.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju. U toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela.

2.jpg (133 KB)