eTrebinje
Hercegovina

Teška nesreća u Konjicu: Poginula dva mladića

Izvor: N1

Fotografija: Bljesak info


U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć oko 23:30 sati dogodila na magistralnom putu M-17 u mjestu Orahovica kod Konjica stradala su dvojica mladića.

Ovu informaciju za N1 potvrdio je Ljudevit Marić, glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona rekavši da još nema informacije o tome da li je u nesreći bilo povrijeđenih osoba.

Mladići koji su stradali u saobraćajnoj nesreći su 2001. godište, a u toku je istraga koja će pokazati šta je uzrok nesreće.

Policijski službenici Policijske uprave Konjic u prisustvu kantonalnog tužioca obavili su sinoć uviđaj zbog čega je saobraćaj u potpunosti bio obustavljen do 00:55 sati.


Povezane vijesti

Mladića pretukli, pa ga strpali u šaht

eTrebinje

Nesvakidašnja nesreća automobil bez vozača sletio u Neretvu u Konjicu (Video)

eTrebinje

U najgorim vremenima drastično povećali prihode…

eTrebinje

Ispovest sveštenika Milana koji ima koronu: Ovo je samo jedno iskušenje i iz njega moramo izaći jači

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više