eTrebinje
Najnovije Hercegovina

Gačani izigrani: Umjesto zgrade za mlade bračne parove, Opština sufinansira m2 sa 150 KM

Izvor:

Fotografija:


Opština Gacko raspisala je danas javni poziv za sufinansiranje kupovine ili izgradnje stambenih jedinica za mlade bračne parove, koji je otvoren 15 dana, a jedan od uslova je i da kandidati imaju više od 18, a manje od 40 godina.
„Biće sufinansirana kupovina stambene jedinice na području opštine Gacko u visini od 150 KM po metru kvadratnom do 60 metara kvadratnih stana, a sredstva od 15.000 KM biće sufinansirana za kupovinu ili izgradnju stambene jedinice van urbanog područja opštine“, naveli su iz Opštinske uprave.

Komisija, koju je imenovao načelnik opštine Ognjen Milinković, sačiniće listu izabranih kandidata na osnovu podnesenih prijava, u skladu sa pravilnikom i javnim pozivom.

Među uslovima koje kandidati moraju da ispunjavaju je da su stariji od 18, a mlađi od 40 godina, kao i da jedan od supružnika ima prebivalište na području opštine Gacko najmanje pet godina, da imaju namjeru da stalno borave na području Gacka u periodu ne kraćem od 10 godina i da imaju dokaz da nijedan od supružnika nije vlasnik ili suvlasnik nekretnine uslovne za stanovanje.

 

 

Izvor: Srna


Povezane vijesti

Zapošljavanje u Upravi posvađalo načelnika i većinu u Gacku

eTrebinje

Gacko: Olujno nevrijeme izazvalo veliku štetu

eTrebinje

U velikom požaru kod Gacka stradale krave

eTrebinje

Obilježeno 80 godina od velikog zločina kod Gacka

eTrebinje

RiTE „Gacko“ mora platiti Dukiću devet miliona maraka odštete

eTrebinje

Počinje godišnji remont Termoelektrane Gacko i trajaće oko 40 dana

eTrebinje

Šta Vi mislite o ovome?

VAŽNA NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne i stavove portala etrebinje.com. Molimo sve korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo da obrišemo komentar bez prethodne najave i objašnjenja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurali bolje korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja pretpostavićemo da ste saglasni sa primanjem kolačića. Prihvati Pročitaj više